به گزارش همشهری آنلاین، برای تهیه سمبوسه میتوانید از مواد غذایی مختلف استفاده کنید. میتوانید آن را با سبزیهای مختلف تهیه کنید تا طعمهای متفاوتی داشته باشید. در کل معمولا سیبزمینی، پیاز و سبزیجات از مواد اصلی تشکیلدهنده این غذا هستند. در ادامه این مطلب با طرز تهیه سمبوسه این غذای خوشمزه و پرطرفدار آشنا خواهیم شد. اگر زمان پخت این غذای خوشمزه را ندارید پیشنهاد ما به شما استفاده از سمبوسههای منجمد است.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پنکیک ساده | فوتوفن خوشمزه شدن پنکیک
طرز تهیه بندری خانگی | در ۱۵ دقیقه سوسیس بندری درست کنید
طرز تهیه چیز کیک | فوتوفن درستکردن چیز کیک یخچالی
طرز تهیه لازانیا | ۱۰ نکته طلایی در پخت لازانیا
طرز تهیه دونات ساده | نکات پخت دونات شکلاتی و شکری در خانه
طرز تهیه تیرامیسو | فوتوفن درستکردن معروفترین دسر ایتالیایی در خانه
سیبزمینی متوسط دو عدد
پیاز متوسط دو عدد
سبزی (گشنیز و جعفری) به مقدار لازم
روغن یا کره به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
► مرحله اول
سیبزمینیها را خوب بشویید و آنها را درون مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا آب پز شوند. میتوانید به جای این کار سیبزمینیها را پوست بگیرید و آنها را خرد کنید و با آب بسیار کم روی حرارت قرار دهید تا با نمک بپزد. این کار باعث میشود سیبزمینی شما حالت پفکیتری پیدا کند.
► مرحله دوم
برای سبزیهای سمبوسه میتوانید با توجه به سلیقهتان سبزیهای موجود در آن را تغییر دهید. ترکیب جعفری و گشنیز از آن دسته ترکیبهای پرطرفدار است و ما تصمیم گرفتیم طرز تهیه این سمبوسه را با این سبزیها در اختیار شما قرار دهیم. میتوانید به جای آنها از ترکیب شوید و سبزیجات معطر استفاده کنید. یا حتی میتوانید از سبزی کوکو برای این کار استفاده کنید.
► مرحله سوم
مواد سمبوسه ترکیب پیاز سرخ شده، سیبزمینی پوره شده و سبزیجات خرد شده و نمک و فلفل است. آنها را پس از آماده کردن با هم ترکیب کنید و روی نان قرار دهید.
► مرحله اول
نان لواش را به صورت عمودی از وسط برش بزنید. به طوری که مستطیلی با عرض کم و طول زیاد داشته باشید. با توجه به اندازه سمبوسهای که مد نظرتان است میتوانید اندازه آن را متفاوت کنید. اگر میخواهید از این غذا به عنوان فینگر فود استفاده کنید باید اندازه نانتان را کاهش دهید.
► مرحله دوم
موادتان را گوشه نان لواش بریزید و آن را به شکل مثلث تا بزنید و همین روند را تکرار کنید تا به انتهای نان برسید. سپس نانهایی را که آماده کردهاید درون روغن سرخ کنید.
منبع: کتاب کاله